martes, 28 de septiembre de 2010

House of Secrets

Sigo trabajando en el segundo tomo de L'Angélus y esto me quita tiempo de poder hacer cosas nuevas que poder subir al blog pero cosas antiguas siempre hay. El otro día revisando carpetas viejas encontré una con ilustraciones bastante "punkis" versionando personajes del mercado americano, sobretodo de la línea Vertigo que siempre ha sido la que más me ha gustado. Aquí dejo una de ellas, de "La Casa de los Secretos" de Teddy Kristiansen y Steven T. Seagle

A falta de material nuevo espero que esto os guste y me sirva para intentar mantener un poco el blog activo

6 comentarios:

  1. Una abraçada!!

    A mi també m' ha molat molt trovarte! Amb competéncia així dona gust!!

    Ja em dirás el que!! No et tallis en qualsevol cossa que s' et passi pel cap, dirmela!

    Per cert! M' encanten els teus trevalls punkies! Ara després de uns anys, em resulta curiós veure com has crescut com a dibuixant. Segueixes tenin el mateix estil! Algunes marques i segueixen sen als teus dibuixos, intactes,algunes altres han desaparegut o han deixat lloc a cosses noves.

    Per sopossat el que fàs ho trovo molt mes compacte, pero ja saps que tinc una devilitat per la teva part punkie gràfica. Trovo en falta formes abstractes, com les dels arbres o alguns angles i formes més atrevides que aban´abundaven en els teus dibuixos. També es cert que a cada projecte hi caben unes cosses diferents. No podria dir que el estil que has triat pels albums no sigui perfecte! Pero els fans som així! Si Metallica treu un discás com el black album, li diem que trovem en falta el and just is for all o el ride the lighting.
    En fi!

    Recordo d' aquesta època unes planes a tinta CULLUNUDES, com a proves de planes. Em sona el Hellboy, el Batman, unes parets de toxos... i sobre tot en quant a color, aquells disenys amb la caravana i tal, ja saps.. Ho penjarás tot aixó? Siusplau? Un o dos? Jeje


    Una abraçada, tio!

    PD: Qualsevol cossa del projecte, insisteixo que me la comentis, agraeixo molt que et prenguis temps per lleigirlo i comentarme=)))

    Gràcies!!

    ResponderEliminar
  2. Je je, vec que em coneixes bé. L´estil es una cosa que ve donada per diferents etapes. Per l´album que estic fent em venia de gust probar-me a mi mateix i ser més contingut i no perdrem en experiments pictòrics que de vegades queden més espectaculars o criden més l´atenció.

    Crec que com que es una historia bastant adulta/seria li quedava bé un dibuix més definit i ademés era un repte per a mi vuere si era capàç de treballar sense escaquejar-me en cap moment de dibuixar fent servir algun recurs més "expresionista"

    Però tranquil, no he renunciat al meu estil més "punki", pel nou projecte que tinc en marxa penso anar més en aquesta linea

    El material que em comentes (bona memoria) que t´agradaría que penji l´hauré de buscar però m´ho apunto

    Merci Uri

    ResponderEliminar
  3. Aixó del dibuix i els comics es la hostia! Si ho prohivisin no se que cullons fariem tantes hores.

    ResponderEliminar
  4. Acabo de descubrir tu blog a través del de Oriol, y me ha encantado! Excelentes trabajos todos!! Te sigo! :)

    ResponderEliminar
  5. Bienvenido Fabian, me alegra que te guste. Yo ya hace un tiempo que conozco y sigo tu fantástico blog

    ResponderEliminar
  6. Ei Profe!!

    T´he trobat jejeje. Com mole tot l que tens per aqui, no? Molt currat! aplausos, aplausos!

    Et paso l´enllaç al meu blog per si vols pegar-li una ullada, ja que com vaig faltar el primer dia de clase no vaig poder fer el dibuix... I ja que estem fes de profe i raja tant com pugues.

    http://alex-brau.blogspot.com/

    Una abraçada i fins dilluns ;)

    ResponderEliminar